In het programma Opsporing Verzocht worden vanavond de beelden getoond waarop de vermiste Anja voor het laatst is gezien. Een woordvoerder van de politie laat weten dat het gaat om beelden van Anja in het café In den Blauwen Bock en beelden op de Kanaaldijk.

Anja Schaap verliet op woensdag 29 mei rond 01.00 uur het café In den Blauwen Bock in het centrum van Katwijk. Daarna is zij ‘vermoedelijk’ nog rond 03.45 uur op camerabeelden bij de Kanaaldijk vastgelegd. ‘De beelden op de Kanaaldijk zijn beelden waarvan denken dat zij het is’, laat een woordvoerder weten. Volgens de woordvoerder moet de politie bij die beelden nog even een slag om de arm houden.

Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan de vermissing. In het programma wordt de kijker opgeroepen te reageren als hij of zij meer informatie heeft over de zaak. Het programma werkt samen met het Openbaar Ministerie en de politie.

De uitzending is vanavond om 20.30 uur te zien op NPO 1.