De politie doet nog steeds onderzoek naar de dood van Anja Schaap. Het team heeft inmiddels 180 tips ontvangen.

Anja Schaap werd sinds woensdag 29 mei vermist. Alle hulpinstanties zijn toen ingezet om haar weer te vinden. Op 18 juni vond de bemanning van een Duits schip het lichaam van Anja in de Noordzee boven de Waddeneilanden

Het lichaam van Anja is na onderzoek sinds maandag weer terug in Katwijk.

Het onderzoek gaat verder. De grote vraag daarbij is wat er met Anja is gebeurd en hoe zij in het water terecht is gekomen.

De familie heeft een condoleanceregister geopend. Donderdag 27 juni kan iedereen afscheid nemen Anja in de Ontmoetingskerk in Katwijk aan Zee van 18.00 tot 22.00 uur. De familie verzoekt iedereen één mooie bloem (veldbloemen) mee te nemen, want daar hield Anja van.

Op vrijdag wordt zij in besloten kring begraven.