Op de N206 G. Tjalmaweg in Katwijk is in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 juni een auto over de kop geslagen en in het water beland. Het voertuig kwam vanuit Leiden en belandde door een onduidelijke reden in de berm aan de andere kant van de weg. In de berm schoot de auto door, waarna deze een gedeelte van een bruggetje raakte en ondersteboven in het water terecht kwam.

Links op de foto het spoor in de berm waar de auto doorheen is gereden.

De bestuurder is door een voorbijganger en een politieagent uit het voertuig gehaald en vervoerd naar het ziekenhuis. De opgeroepen traumaheli was niet nodig en mocht tijdens zijn vlucht weer omdraaien richting de thuisbasis in Rotterdam. Ook de duikers van de brandweer konden weer zonder in het water geweest te zijn richting de kazerne.

De brandweer van Valkenburg controleert het voertuig en haalt er wat spullen uit.

Een berger heeft het voertuig weggehaald. Door het ongeval was de N206 tussen afrit Valkenburg en de Wassenaarseweg afgesloten.