Vanavond is er voor iedereen de mogelijkheid om afscheid te nemen van Anja Schaap. De familie roept iedereen op om een veldbloem mee te nemen naar de Ontmoetingskerk aan de Nieuwe Duinweg waar afscheid kan worden genomen.

In de kerk kan tot 22.00 uur een condoleance of een woord van medeleven worden achtergelaten.

In de kerk is ook een collectebus aanwezig om geld op te halen voor alle vrijwillige hulpverleninginstanties die hebben geholpen bij de zoektocht naar Anja.

Na wekenlang vermist te zijn is er onlangs een einde gekomen aan onzekerheid en de zoektocht naar Anja.

De 33-jarige Katwijkse werd sinds woensdag 29 mei vermist. Alle hulpinstanties zijn toen ingezet om haar weer te vinden. Op 18 juni vond de bemanning van een Duits schip het lichaam van Anja in de Noordzee boven de Waddeneilanden.

Anja wordt vrijdag in besloten kring begraven.