Winkeliersvereniging Zeezijde viert aanstaande zaterdag de opening van het badseizoen. In het centrum van Katwijk aan Zee wordt vanaf 14.00 uur het badseizoen ingeluid met live-muziek, heerlijke proeverijen en gezellige activiteiten. Bestuurslid Nico Haasnoot: ‘De zomer staat voor de deur. Dat moeten we toch vieren?’.

De opening van het badseizoen is al jarenlang een traditie bij de winkeliersvereniging. Haasnoot: ‘We zijn een badplaats en in de zomer is er veel gezelligheid in het centrum. Het is dan mooi dat we samen met de strandpaviljoenhouders, winkeliers, bewoners en toeristen het startschot kunnen geven voor weer een mooi seizoen’.

Dat startschot wordt om 14.00 uur gegeven in aanwezigheid van wethouder Corien van Starkenburg. In het centrum kan iedereen daarna genieten van lekkers van de strandpaviljoens, demonstraties en live-muziek. Dit jaar zijn op het Andreasplein ook verschillende watersportverenigingen aanwezig om hun activiteiten te presenteren. Daarnaast kan er volop gewinkeld worden en is er voor de kinderen een springkussen.

Haasnoot: ‘Laat de zomer maar komen’.