Op maandag 8 april omstreeks 20.30 uur heeft er een forse mishandeling plaatsgevonden op de prins Hendrikkade te Katwijk. Een persoon is hierbij fors toegetakeld en de ander is met volle boodschappentas en al in het water gegooid. Het slachtoffer kon echter niet zwemmen en kon ternauwernood door zijn mishandelde vriend uit het water worden gered. Dit terwijl net zijn tanden uit zijn mond waren geslagen, dat meldt de politie Katwijk op hun sociale media.

Er is inmiddels aangifte gedaan en de politie heeft de eerste getuigen gesproken. Het vermoeden is dat degene die hier verantwoordelijk voor zijn in de buurt van de Prins Hendrikkade wonen. De politie geeft een duidelijk opvallend signalement en wanneer zij dat kenbaar maken zullen buurtgenoten vermoedelijk weten wie er bedoeld wordt. Echter wil de politie dat nu nog voorkomen en degenen die hier verantwoordelijk voor zijn de kans geven zich te melden.

Bent u getuige van deze mishandeling? Ook dan komen we graag met u in contact! DM ons of bel met 09008844. 

IMG_8977
IMG_8983
IMG_8971
Duikers van de brandweer zoeken naar eventueel bewijsmateriaal in het Prins Hendrikkanaal.