Binnen 28 uur was Oranjerock uitverkocht. Een nieuw record. Organisator Eric Koelewijn had al stiekem het vermoeden dat het dit jaar snel zou gaan met de kaartjes. ‘Verleden jaar ging de kaartverkoop ook al iets vlotter, maar dit is wel een nieuwe ervaring.’ 

‘Met onder andere Wulf en Within Temptation hebben we dit jaar grote acts op het podium staan’. Met vooral die laatste band is de organisatie erg blij. ‘We hebben drie jaar lang geprobeerd om ze naar Katwijk te krijgen. Ze zitten vaak in het buitenland en zijn internationaal bekend.’

De 8.000 kaartjes voor het evenement tijdens de Najaarsfeesten in Katwijk aan den Rijn vlogen de deur uit. Een groot aantal mensen heeft naast een kaartje gegrepen. De organisatie krijgt dan ook veel vragen of er niet nog kaartjes te krijgen zijn. De tickets zijn echt op, maar Koelewijn laat wel weten dat er via de Oranjevereniging nog acties komen waarbij tickets te winnen zijn.