Op vrijdag 5 april heeft burgemeester Cornelis Visser Koninklijke onderscheidingen uit mogen reiken aan vier vertrekkende brandweermannen. Dirk Spaargaren, Jan van Duijn, Peter Maagdelijn en Wim van der Bent mochten vanaf dat moment de titel Lid in de Orde van Oranje-Nassau dragen. De brandweermannen werden voor hun afscheidsfeestje thuis opgehaald met een grote colonne brandweervoertuigen om vervolgens afgezet te worden op de kazerne.

De heren Spaargaren, Van Duijn, Maagdelijn en Van der Bent zijn tussen januari 1987 en oktober 1988 in dienst gekomen. In 30 tot 31 jaar hebben zij zich ontwikkeld van aspirant manschap tot hoofdbrandwachten en de heer Maagdelijn tot brandmeester. Gezamenlijk hebben de mannen ruim 120 jaar ervaring als brandweerman, maar de kazernechef mocht met grote blijheid mededelen dat er volgende week 7 nieuwe aspiranten beginnen met hun opleiding als brandweerman of -vrouw.