Op de Boulevard naast Villa Allegonda wordt een nieuwe zitbank geplaatst. Op die plek staat al een bank, maar die wordt door hangouderen verafschuwd. Na een klachtenstorm heeft de gemeente besloten een extra bank te plaatsen. 

Het huidige ziteiland zit, volgens de hangouderen die er dagelijks gebruik van maken, niet comfortabel. Daarnaast kunnen de ouderen moeilijk een gesprek voeren met elkaar, vanwege de grote rugleuningen en hoeken die in het eiland zitten.

Gebruikers van de huidige zitbank vinden de zitplek niet comfortabel.

Om de groep tegemoet te komen zijn er twee nieuwe ontwerpen gemaakt, waaruit de gebruikers konden kiezen. Eén ontwerp gebaseerd op de wensen van de gebruikers en één die voldoet aan het stedenbouwkundig advies. Uiteindelijk is gekozen voor het eerste ontwerp.

De nieuwe banken zien er hetzelfde uit als de banken die voorheen op de noordboulevard stonden. Die zitplaatsen zijn eerder verhuisd naar het stuk Boulevard tegenover de Vuurbaak en naast de viskiosk van Kees Hartevelt.

De zitplaatsen worden nog voor de zomer neergezet.