Nieuwbouwprojecten Hof van Zilt, Parc Catwijck en Park Rijnsoever lopen vertraging op. Voor de projecten in de Zanderij en Rijnsoever zijn op dit moment niet genoeg mankracht en bouwmaterialen.

De verkoop van 55 woningen in de Zanderij stond gepland in het eerste kwartaal van dit jaar. De verkoop van 144 woningen in Rijnsoever is al meerdere keren uitgesteld. De verkoop van die woningen stond al gepland in het tweede kwartaal van 2018. Hoeveel vertraging de bouw oploopt, kan projectontwikkelaar Campri Vastgoed nog niet zeggen.

In Hof van Zilt staan 10 twee onder-één-kapwoningen en 22 vrijstaande villa’s gepland. Parc Catwijck krijgt 19 rijwoningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen. Park Rijnsoever bestaat uit 69 rijwoningen, 42 twee-onder-een-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 32 appartementen.

De woningen staan nog niet in de verkoop. De planologische procedures en vergunningsaanvragen lopen gewoon door.