Nederland O20 speelt op vrijdag 22 maart op sportpark Middelmors in Rijnsburg een vriendschappelijke interland tegen Mexico O20. Het duel begint om 19.00 uur. Vanaf 17.30 is het sportpark van Rijnsburgse Boys geopend. De toegang is gratis.

Voor Oranje Onder 20 zijn talentvolle spelers van Nederlandse en buitenlandse profclubs geselecteerd. Bekende namen zijn Noa Lang (Ajax), Dylan Vente (Feyenoord), Tom van de Looi (FC Groningen), Shaquille Pinas (ADO Den Haag), Mats Knoester (Heracles Almelo en broer van ex-Rijnsburgse Boys-speler Cas Knoester), Ferdy Druijf (NEC), Jay Roy Grot (VVV-Venlo) en Bobby Adekanye (Liverpool). De coach van het Nederlandse team is Bert Konterman.

Bijzonderheden
Bij wedstrijden van KNVB-jeugdelftallen geldt een algeheel rookverbod. Jeugdspelers van Rijnsburgse Boys treden op als ballenjongen en vlaggendrager. Voorafgaand aan de wedstrijd worden de volksliederen van beide landen gespeeld.