Jan Louis heeft de ‘Katwijk in ander Licht Award’ gewonnen. De Katwijker won met ‘De Watertoren’ een speciale afdruk van Foto Kruyt.

Louis is de eerste winnaar van de nieuwe fotowedstrijd, die door deze website wordt georganiseerd.

© Foto: Jan Louis van den Oever

Het thema ‘Katwijk in ander licht’ zorgde voor verrassende inzendingen. Een jury koos uiteindelijk twee fotografen uit, die de meeste creativiteit lieten zien. Naast de foto van Louis werd ook de Zanderijbrug van Jaap Haasnoot door de jury naar voren geschoven.

© Foto: Jaap Haasnoot

Stemmen
De twee foto’s werden vervolgens op de Facebookpagina van Katwijk Actueel gepubliceerd, waar de Katwijkers konden stemmen op hun favoriete foto. Meer dan 1.200 stemmen werden uitgebracht. Jan Louis won de wedstrijd met 65 procent van de stemmen.

De tweede fotowedstrijd is alweer in zicht. Later deze maand maakt de redactie het nieuwe thema bekend.