De koeling staat vol, het rooster is gevuld en alle voertuigen zijn maximaal bezet. Het is deze week alle hens aan dek bij Domino’s Pizza Katwijk aan Zee. 

De stuntweek van Domino’s Pizza is in volle gang. Deze week kosten alle medium pizza’s maar 3,99 euro en dat zorgt ervoor dat er bijna vier keer zoveel pizza’s de deur uitvliegen.

Het is even aanpoten voor het personeel, maar dat vindt niemand erg volgens winkeleigenaresse Nancy de Goederen. ‘Iedereen leeft naar deze week toe. We bereiden ons samen voor en werken hard. Het is misschien wel het hoogtepunt van het jaar. We hebben echt onwijs veel plezier tijdens de stuntweek.’

De stuntweek levert de klanten ook ieder jaar veel plezier op. Voor een klein prijsje kan er optimaal worden genoten van de pizza’s bij Domino’s Pizza aan de Badstraat.

De actie duurt in Katwijk tot en met zaterdag 16 maart.

Toni in het klimrek

STUNTWEEK DAY 2! ????????Gister is de stuntweek begonnen & wat vinden wij dit toch een GEWELDIGE week ???????? Toni huppelt deze week vrolijk door HEEL Katwijk heen, zélfs boven op het klimrek ???? Bestel alvast vooruit via www.dominos.nl ❤

Geplaatst door Domino's Pizza Katwijk aan Zee op Maandag 11 maart 2019