Katwijkse jongeren staan niet te springen voor een kaartje voor Famke Louise. De zangeres/rapster treedt deze zaterdag op in jongerencentrum Scum, maar het optreden is nog niet uitverkocht.

Scum heeft de zangeres geboekt op verzoek van jongeren van Scum. Voor het optreden zijn 250 kaarten beschikbaar. Marcel van Tol, jongerenwerker van Scum, laat weten dat er op dit moment 200 kaarten verkocht zijn.

Ridderkerk
De zangeres treedt diezelfde avond ook op in De Loods in Ridderkerk (45.000 inwoners), waar de 300 beschikbare tickets de deur uitvlogen en het concert zeven weken geleden al uitverkocht was. ‘We zouden twee zalen kunnen vullen van 300 als het moet’, laat een medewerker van dat jongerencentrum weten.

Tickets voor Famke Louise zijn in beide centra 10 euro per stuk. In Katwijk was dat ticket voor die prijs te krijgen in combinatie met een ticket voor Gierige Gasten en Diaz & Bruno.

Tevreden
Hoe het kan dat het in Katwijk nog niet uitverkocht is, kan Van Tol niet echt verklaren. ‘Grotere steden hebben waarschijnlijk een bredere doelgroep.’

Hij is desondanks tevreden: ‘Wij zijn erg tevreden over de verkoop van de tickets. Ik verwacht dat het wel uitverkocht raakt’.