In ons ‘Katwijk’ draaien we al jaren mee aan de top van het amateurvoetbal en daar zijn we trots op.

Het recente kampioenschap van VV Katwijk, in de Tweede divisie, waarna het feest losbarstte op Sportcomplex de Krom. En iedereen weet het sprookje van Quick Boys nog zo terug te halen: het behalen van de kwartfinale van de KNVB-beker in 2008. Daarin was eredivisieclub NAC Breda weliswaar (en ‘logischerwijs’) te sterk. Ook onze Rijnsburgse Boys hebben vaker gestunt in de KNVB-beker, door het winnen van Fortuna Sittard in 2007 en RBC Roosendaal in 2008.

Het toont het karakter van Katwijk. De talenten kijken op tegen het eerste en de verenigingen hebben respect voor elkaar. Het Nederlands Elftal weet de clubs ook te vinden en stationeerde al eerder in het Sportpark Nieuw Zuid (thuishaven van Quick Boys) en ook bij Rijnsburgse Boys op Sportpark Middelmors. Onze Katwijkse sportaccommodaties zijn populair bij volk en vaderland.

We zijn er trots op. Niet alleen op de successen, maar vooral ook op de deelnames, de talenten en volwassenen die zich iedere dag volop inzetten voor een actief Katwijk. De voetbalwedstrijden en trainingen brengen uiteraard ook vraag naar voetbalartikelen met zich mee. De vraag waar nu het eenvoudigst en snelst de juiste voetbalschoenen, scheenbeschermers én keepershandschoenen te vinden zijn, blijft altijd lastig te beantwoorden. Dus wij zijn hiernaar op zoek gegaan en hebben een unieke site gevonden voor dit vraagstuk.

Voor de ouders van kids, de talenten zelf en senioren tot veteranen, hebben wij een site gevonden waar je super eenvoudig voetbalartikelen kunt shoppen. De directe link is sportshowroom.nl. Ideaal voor alle voetballers in en om Katwijk.

Het assortiment is enorm groot omdat meerdere webwinkels zich hier op dezelfde plek hebben aangesloten. Je hebt dus eigenlijk meerdere sites op één site. Mocht je nog bijpassende kicksen nodig hebben voor het blauw-wit, geel-zwart of oranje-zwart van jouw Katwijkse club, dan weet je nu een snelle weg naar resultaat. De Mercurial, Tiempo en Phantom edities van Nike staan hier netjes in een showroom. Evenals de collecties van adidas en PUMA. Dus, mocht je meer een Nemeziz of PUMA Future fan zijn, dan ben je hier ook op de juiste plek.

Naast voetbalschoenen vullen de online etalages van Sportshowroom ook scheenbeschermers in allerlei maten en vormen: inschuivers, de edities met enkelbeschermers en alles daartussenin. Ben je een keeper en komen de allernieuwste keepershandschoenen ook van pas? Dan hoef je niet lang meer te zoeken naar de juiste maat, op voorraad, kleur of collectie. Met deze site filter je in één keer door de voorraden van talloze webwinkels en krijg je alle zoekresultaten van de Nike Vapor Touch, Nike Premier, adidas Predator en de PUMA Uprising Pack, te zien in één simpel overzicht.

Het platform lost trouwens niet alleen het vraagstuk van ‘snel en eenvoudig shoppen’ op. Als je info nodig hebt over een bepaald type schoen, een model of collectie, dan zie je dat onderaan iedere pagina. Een ongekend concept dus, waarmee we onze Katwijkse voetballers hopelijk hebben kunnen helpen, in de zoektocht naar de best-passende voetbalartikelen.

Op naar het volgende succes, mannen, dames en kids!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met sportshowroom.nl