Op dinsdag 8 januari zijn de heer en mevrouw Driebergen-Duijndam 60 jaar getrouwd. Burgemeester Cornelis Visser bracht het bruidspaar vandaag een felicitatiebezoek.

Willem (87) en Marry (82) Driebergen-Duijndam kwamen elkaar voor het eerst tegen op het Katwijkse strand. Na vijf jaar verkering en verloven stapten zij in 1959 het huwelijksbootje in. Op deze koude dag trouwde het paar in het gemeentehuis van Katwijk en in de kerk te Rijnsburg. Het paar kreeg drie kinderen, acht kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Toen Willem 12 jaar was begon hij te werken op de “strontschuit” van zijn oom. Toen hij 26 was maakte hij een carrièreswitch en ging hij op de vrachtwagen rijden bij Henk de Leeuw waar hij diverse bloemenwinkels bevoorraade met alles wat zij maar nodig hadden. Helaas moest hij met een leeftijd van 43 jaar noodgedwongen stoppen met werken. Marry heeft altijd voor het huishouden en de kinderen gezorgd en na de arbeidsongeschiktheid van haar man hebben zij veel ritjes op de fiets gemaakt. Wim is al ruim 75 jaar lid van Rijnsburgse boys en heeft eerder daarvoor een onderscheiding gekregen.

Met de liefde zit het wel snor. Meer geven dan nemen roept Willem, daar is hij wel achter gekomen. En vergeet hij dat even, dan maakt Marry hem daar wel attent op. Met de familie is het erg gezellig rond de keukentafel, vooral op zaterdagmiddag na de voetbal wanneer Marry verse balletjes heeft gemaakt. Het feestje wordt aanstaande zaterdag daarom ook met het hele gezin en dichtbijstaande familie gevierd.