Heeft u een laag inkomen en veel zorg nodig? Dan komt u misschien in aanmerking voor de gemeentepolis. Dit is een collectieve zorgverzekering die gemeente Katwijk samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid aanbiedt. De collectieve zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en 2 verschillende aanvullende verzekeringen. De dekking is uitgebreid met extra vergoedingen voor kosten zoals bijvoorbeeld brillen, fysiotherapie of de tandarts.

U komt in aanmerking voor de gemeentepolis als uw inkomen lager is dan 120% van de bijstandsnorm Γ©n u niet teveel eigen vermogen heeft. Op www.gezondverzekerd.nl ziet u in een paar stappen of u in aanmerking komt voor deze zorgverzekering. Hier kunt u ook eenvoudig het pakket samenstellen dat bij u past Γ©n dit met u huidige verzekering vergelijken. Ook kunt u op deze website de verzekering direct afsluiten.

Premies op een rij

Hieronder ziet u wat u per pakket, per maand betaalt.

  • AV-Gemeente Standaard € 128,67 (uw voordeel € 30,53)
  • AV-Gemeente Top € 145,30 (uw voordeel € 39,80)

Stap over naar zorg die bij u past

Wilt u snel en eenvoudig overstappen? Ga naar www.gezondverzekerd.nl en vul bij gemeente β€œKatwijk” in. Heeft u nog vragen of vindt u het moeilijk om zelf de overstap te regelen? Dan kunt u ook langskomen. Op donderdag 13 december kunt u tussen 9.00 – 11.00 uur naar De Schelp komen (Suurmondstraat 1, Katwijk). Daar kunt u uw vragen stellen maar ook hulp krijgen met het afsluiten van de verzekering.

Let op

U kunt tot en met 31 december 2018 aanmelden. Zorg en Zekerheid regelt dan de opzegging van uw huidige zorgverzekering