Vanmorgen is aan de buitenzijde van het Zuidelijk havenhoofd in Scheveningen het lichaam van de vermiste surfer gevonden. Het levenloze lichaam werd vanmorgen vroeg aangetroffen tussen de blokken van het havenhoofd en is door de brandweer tussen de blokken vandaan gehaald.

Gisteren werd een grote zoekactie op gang gezet, nadat zijn dochter alarm had geslagen. Zij was met haar vader gaan kitesurfen en ging eerder naar huis dan haar vader. Na een vier uur durende zoektocht werd door het Kustwachtcentrum de zoekactie gestaakt in verband met het slechte weer. De zoekactie zou vanmorgen weer hervat worden.

Naast de KNRM stations van Scheveningen en Ter Heijde, heeft ook station Katwijk meegezocht met de reddingboot ‘Edith Grondel’ en het kust hulpverleningsvoertuig.
Ook een politiehelikopter, een helikopter van de Kustwacht, brandweer, politie en Reddingsbrigade zochten mee naar de vermiste man.