Vanaf 15 december 2018 heeft Leergeld Zuid-Holland Midden een vernieuwde website. Op de site van www.elkkinddoetmee.nl wordt het nog overzichtelijker om een aanvraag in te dienen voor een voorziening. Iedereen die weet of kinderen niet mee kunnen doen, doordat de ouders bijvoorbeeld over onvoldoende financiële middelen beschikken, kunnen behulpzaam zijn bij het indienen van een aanvraag.

Vanaf deze datum kan ook de Kindpas aangevraagd worden indien deze onderdeel uitmaakt van het Kindpakket in de gemeente. Hoe eerder de pas wordt aangevraagd, hoe eerder de kinderen over een jas, kleding of schoenen kunnen beschikken.

Vanaf 1 januari 2019 kunnen de kinderen van de volgende elf gemeenten bij Leergeld Zuid-Holland Midden terecht: Zoetermeer, Vlaardingen, Schiedam, Pijnacker-Nootdorp, Nieuwkoop, Maassluis, Lansingerland, Krimpenerwaard, Kaag en Braasem, Katwijk en Alphen aan den Rijn.