UPDATE: De vermiste dove hond is zaterdag gevonden.

Misschien heeft u de posters wel zien hangen in en rond het duingebied bij Katwijk. Marion Bos is al drie weken op zoek naar haar hond Yenta, een dove en angstige hond. Om haar te vinden in dit enorme gebied heeft zij hulp nodig, letterlijk heel veel ogen die meekijken en zoeken. 

Dogsearch Nederland laat weten dat alles, maar dan ook echt alles, is ingezet om Yenta te vinden. Camera’s, speurhonden, drones, vangkooien en voerplekken, maar er is al 14 dagen geen teken van leven van Yenta. Er zijn de eerste week een paar zichtmeldingen geweest, maar nu is het erg stil rondom Yenta.

Ik mis haar enorm en zou haar graag weer thuis willen hebben.Marion Bos

Yenta is een Border Collie van anderhalf jaar oud en is moeilijk benaderbaar omdat zij erg angstig is voor mensen. Ook is zij doof waardoor ze niet roepbaar is. Mocht u de hond zien, probeer dan een foto te maken en bel direct op: 06-15427849 of 06-50485952.