Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de uitreiking van de vrijwilligersprijzen in de gemeente Katwijk. De winnaars werden door een jury gekozen uit genomineerde in diverse categorieën. Uiteindelijk gingen Wesley van Rijn, vrijwilliger bij jongerencentrum Stappers en de KRB, Derk-Jan van Duijn, vrijwilliger bij JVC de Schuit, Co Viele, vrijwilliger bij de Voorraadkast, Joke de Mooij-Pauw, vrijwilliger bij oa. Hospice Katwijk én de vrijwilligers van Mindervaliden-/Para-/G-sport Tafeltennisverenging Rijnsoever naar huis met een mooi geldbedrag.

Bijzondere vermeldingen

Naast de winnaars waren er nog een aantal bijzondere vermeldingen. Michelle van Kesteren kreeg een moment om iets te vertellen over de stichting Autisamen. Autisamen is een organisatie, die zich inzet om kinderen en ouders van autistische kinderen en/of jongeren met elkaar in contact te brengen door middel van sociale activiteiten. Ook werden de Cruijff Court Heroes in het zonnetje gezet door burgemeester Visser. Daar waar steeds meer kinderen binnen blijven achter tablets en tv staan de Heroes klaar om met de kinderen uit de wijk leuke dingen te doen. En in een tijd dat sporten steeds belangrijker wordt is ook dat het speerpunt van de activiteiten.

Alle genomineerde gingen naar huis met een oorkonde.