UPDATE: De drie urnen die werden gevonden op het strand van Katwijk en Noordwijk, zijn per ongeluk van een schip gevallen. Dat laat rederij Trip Scheepvaart weten. De as in de urnen had moeten worden uitgestrooid.

Aan de Nederlandse kust is een derde Duitse urn gevonden. Een vrouw trof die aan op het strand van Noordwijk, dat meldt RTL Nieuws. De sterfdatum van de overledene is 2018, net als bij de twee eerder gevonden urnen. Afgelopen zaterdag trof de Katwijkse strandjutter Maarten van Duijn (14) de eerste urn aan op het strand van Noordwijk.

Zondag vond Arno Arkesteijn de tweede urn op het Katwijkse strand. Tijdens een viswedstrijd zag hij ineens iets zwarts in de brand liggen. “Ik dacht eerst dat het een kei of een stuk hout was, maar het bleek om een urn te gaan.” De vinder van de derde urn, weer op het strand van Noordwijk, heeft de urn naar de politie gebracht.

BIZAR: URN MET AS SPOELT AAN OP STRANDNOORDWIJK – Een bizarre vondst op het strand van Noordwijk zaterdag 29 december….

Geplaatst door Kustnieuws Nederland & Europa – Coast News Netherlands & Europe op Zondag 30 december 2018

Het wordt steeds mysterieuzer: nadat Maarten gisteren een urn vond op het strand van Noordwijk, blijkt dat hij niet de…

Geplaatst door Kustnieuws Nederland & Europa – Coast News Netherlands & Europe op Zondag 30 december 2018

Aan de Nederlandse kust is een derde Duitse urn gevonden. Een vrouw trof die aan op het strand van Noordwijk, zo laat ze…

Geplaatst door Kustnieuws Nederland & Europa – Coast News Netherlands & Europe op Zondag 30 december 2018