Christianne Thomas zet zich in voor de Stichting Recreatie Vervoer Parnassia en Druivenhof. Deze stichting vertegenwoordigt de ouders en verzorgers van de bewoners van Parnassia 96-102.

De bewoners van de twee zorgwoningen, in leeftijdscategorie 30 tot 70 jaar, hebben uiteenlopende beperkingen van zwaar autisme tot meervoudige geestelijke en lichamelijke beperkingen. Ondanks hun beperking willen zij niets liever dan erbij horen en zoveel mogelijk de dagelijkse dingen doen die voor de meeste mensen vanzelfsprekend zijn.

Een personenbus met de benodigde aanpassingen, zoals bijvoorbeeld een elektrische rolstoellift en opklapbare stoelen is erg duur en daarom zoeken zij naast hun eigen acties ook de hulp van lokale ondernemers, bedrijven en inwoners van Katwijk.

U kunt nu het verschil maken voor de bewoners van Parnassia zodat zij volgend jaar onafhankelijker door het leven kunnen gaan. Het rekening nummer voor giften en sponsorbijdragen is NL84FVLB0226417069, op naam van Stichting Clientfonds van ’s Heeren Loo onder vermelding van ‘ParnassiaBusKatwijk’.