Bij wijkservicecentrum Binders in Katwijk-Binnen helpen mensen met een beperking al 5 jaar mensen en bedrijven in de buurt. Om dat te vieren hebben de cliënten van Binders zelf een feestje georganiseerd.

Het vijfjarig bestaan werd gevierd met cliënten, vrijwilligers en medewerkers van Binders. De cliënten regelden alles zelf: van het maken van de uitnodigingen en slingers tot het boeken van een uitgebreide barbecue bij strandpaviljoen Surf en Beach. Er was een fotocollage samengesteld, met daarin foto’s van de afgelopen 5 jaar en voor alle bezoekers was een plantje als bedankje. Een geslaagd feest!

Wijkservicecentrum Binders is een gezamenlijk initiatief van Raamwerk en de Gemiva-SVG Groep. Per dag doen zo’n 20 mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel daar activiteiten die gericht zijn op de omgeving. Denk daarbij aan opruimen in de wijk of diverse klusjes voor bedrijven en organisaties.