Donderdag 22 november heropent Van Os tassen en koffers feestelijk haar deuren aan de Voorstraat 15 in Katwijk. Midden in het winkelgebied van Katwijk hebben Van Os tassen en koffers en Douglas van pand ‘geruild’ en deze grondig verbouwd.

Opening en aanbiedingen

Iedereen is welkom om de opening op donderdag 22 november om 09:30 uur bij te wonen. Er zullen speciale aanbiedingen zijn van de merken Burkely en Flora & Co. De eerste 100 klanten ontvangen een goed gevulde goodiebag met verschillende cadeautjes. Voor deze feestelijke gelegenheid zijn er tevens unieke linnen draagtassen beschikbaar die je ontvangt bij iedere aankoop zolang de voorraad strekt. Bekijk hier de openingstijden.

Betere zichtbaarheid van de winkel

De belangrijkste reden voor de verhuizing is het vergroten van de zichtbaarheid van het filiaal in Katwijk. Directeur Hein van Os legt uit: “De Katwijkers hebben onze winkel altijd goed weten te vinden. Toch was ik van mening dat het oude pand aan het zicht werd onttrokken, omdat het onder een overstek van het bovenliggende appartementen complex lag. Hierdoor was het altijd vrij donker in de winkel. Met de nieuwe winkel aan de Voorstraat gaan we er niet alleen in vierkante meters op vooruit, ook zijn we met een bredere pui beter zichtbaar. Daarbij valt er meer natuurlijk licht in de winkel, waardoor de producten beter tot hun recht komen”.