Op vrijdagavond jl. werd een recordopbrengst geboekt op de Veiling bij Quick Boys. De opbrengsten van de veiling zijn bedoeld om het totaal vernieuwde clubhuis van de club van een passend en nieuwe meubilair te voorzien. Ook nu liet de club zien niet alleen in ledentaal groot te zijn, maar ook in de betrokkenheid van de eigen achterban en sponsors.

In de businessclub van Quick Boys werden meer dan 150 kavels aangeboden, uiteenlopend van elektrische fietsen, diners in een sterrenrestaurant, weekends naar Gent en Maastricht, voetbalreizen en wedstrijden, strandhuisjes en dinercheques en wijn- en spijsproverijen.

Onder genot van een hapje en een drankje werd kavel na kavel aan de man worden gebracht door veilingmeesters Jaap Meiland en Dick Bader. Uiteindelijk bracht de veiling een recordopbrengst op van € 110.000,–, ruim meer dan eerdere edities. Toppers van de avond waren de bootreizen van Van Hulst, de diners in het sponsorhome, de voetbalreizen naar Crystal Palace, de Middellandse Zee Cruise en de Electrische Fietsen.