Cultureel centrum TriPodia staat op zaterdag 8 december in het teken van de Christmas Show, een muzikale kerstshow door popkoor Pop4Shore! en Harmonie Katwijk. Ook staat band Let’s Folk op het programma als muzikale gast. Het wordt een waanzinnige show vol met zang, muziek, licht- en geluidseffecten en choreografie waarmee u al helemaal in kerststemming komt.

Na een eerdere samenwerking in 2013 kijkt de projectgroep met veel plezier en enthousiasme uit naar dit kerstconcert. Het orkest en het koor hebben elk hun eigen stijl, maar passen muzikaal perfect bij elkaar.

Kersthits

Met alle deelnemende muzikale partijen belooft dit een divers en uniek kerstconcert te worden. Diverse bekende kersthits zoals Mariah Carey’s ‘All I Want’ en ‘Merry Christmas Everybody’ van Slade zullen de revue passeren. Maar ook prachtige luisterliedjes zoals Halleluja en Eloise mogen niet ontbreken. Ook zal er ruimte zijn voor unieke muziekstukken die door het koor Pop4Shore! en Harmonie Katwijk alleen uitgevoerd worden.

Special Guest

Speciale muzikale gast Let’s Folk is aanwezig om Pop4Shore! te begeleiden, maar neemt ook de afterparty van deze unieke kerstshow voor hun rekening. Zij zetten met hun karakteristieke Folk-stijl het muzikale kerstfeest tot in de late uurtjes voort.

Toegangskaarten

De toegangskaarten gaan erg hard! Koop ze dus snel bij een van de voorverkoopadressen: Juwelier Parlevliet, Slagerij Francken, The Read Shop Rijnsburg, Slagerij Timmers en Gijs de Vreugd Schoenmode. Voor slechts €10,- geniet van een heerlijke muzikale avond uit en komt u volop in kerststemming.