De heer en mevrouw de Vries – Fokkens waren zondag 4 november 60 jaar getrouwd. Burgemeester Cornelis Visser heeft het bruidspaar maandag 5 november persoonlijk gefeliciteerd met dit diamanten huwelijksjubileum. 

De heer en mevrouw de Vries hebben elkaar leren kennen tijdens een buurtfeest in Kollum, Friesland, waar de vonk al snel overspatte. Het bruidspaar heeft drie kinderen, vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

De bruidegom heeft een kruidenierswinkel gehad in Rijnsburg en is later bij Sikkens gaan werken. De bruid heeft altijd voor haar gezin gezorgd en verzorgde een depot van het Leidsch Dagblad voor maar liefst 70 bezorgers. De heer de Vries heeft altijd in de muziek gezeten bij onder andere de toenmalige Fanfare Wilhelmina. Mevrouw heeft in het bestuur gezeten van diverse verenigingen en is mede-oprichter van de Hartstichting in Rijnsburg.