Op dinsdag 11 december vindt in Scum Katwijk de aftrap plaats van het ‘DJ & Producers Café’, een nieuw project georganiseerd vanuit het jongerenwerk van Welzijnskwartier in samenwerking met The Art Squad (cultuur Welzijnskwartier) en jongerenwebsite Kattuk.NL.

Het ‘DJ & Producers Café’ wordt een vaste avond voor jongeren vanaf 12 jaar die kennis willen maken met, of meer willen leren over dj’en, muziekproductie, opnametechnieken, radio maken, licht- en geluidstechniek en meer.

Daarnaast is het DJ & Producers Café een wekelijks moment waarop geïnteresseerden, nieuwkomers, jonge talenten, gevorderden en professionals elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en zodoende van elkaar kunnen leren en hun talent verder kunnen ontwikkelen. Uiteraard staat er daarom iedere dinsdagavond een professionele club dj-set klaar waarop gemixed en geoefend kan worden.

Naast de reguliere (vrije inloop) avonden komen er ook thema avonden en workshops (al dan niet met een gastspreker/gastdocent) over specifieke onderwerpen zoals bijvoorbeeld social media gebruik, artiest profilering, RekordBox, licht/geluidstechniek en meer!

Het DJ & Producers Café is elke dinsdagavond van 19:00 tot 21:30 uur in Scum Katwijk. De reguliere avonden zijn gratis, voor bepaalde thema avonden en of workshops kan eventueel een kleine vergoeding gevraagd worden.

Mail voor meer informatie over het DJ & Producers Café met Roy van Schie, via Royvanschie@welzijnskwartier.nl of met Arno van den Berg, via arno@kattuk.nl.