Aanstaande zaterdag staat de derby Rijnsburgse Boys – Katwijk op het programma. Kaarten voor deze wedstrijd kunnen uitsluitend in de voorverkoop worden aangeschaft. De kassa’s blijven zaterdag gesloten.

De voorverkoop in de kantine op De Krom voor supporters van VV Katwijk en de voorverkoop in de kantine op Sportpark Middelmors voor supporters van Rijnsburgse Boys vindt plaats op de volgende momenten:

  • Donderdag van 19.30 t/m 21.30 uur
  • Zaterdag van 11.00 t/m 12.00 uur

Prijzen toegangskaarten:

  • Staanplaats regulier: 12 euro
  • Staanplaats 65 plus: 9 euro
  • Staanplaats kinderen tot 12 jaar: 7 euro

Er worden geen tribunekaarten verkocht aan supporters van VV Katwijk.

Let op, de kaarten kunnen uitsluitend met pinpas worden betaald. Contante betalingen worden niet geaccepteerd.