Zondagmorgen zijn een ambulance en een traumahelikopter uitgerukt voor een bewusteloos slachtoffer in Katwijk. Het slachtoffer lag bewusteloos onderaan een trap op het Biltpad. De trap loopt vanaf de Bitlaan naar het Biltpad.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld en gestabiliseerd. Een traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plaatse en landde op de grasweide aan de Kanaaldijk/ Noordduinseweg. De arts en verpleegkundige zijn vervolgens in een politie auto met spoed naar het slachtoffer gebracht. Het slachtoffer is met de ambulance naar het LUMC ziekenhuis in Leiden gebracht. De arts van de traumahelikopter is hierbij meegereden in de ambulance.

Het is niet bekend hoe het slachtoffer bewusteloos is geraakt. De politie heeft een fiets die in bosschages lag, in de nabijheid van het incident, meegenomen. Het is niet bekend of deze fiets bij het slachtoffer hoort.