Afgelopen vrijdagmiddag 5 oktober heeft de eerste uitreiking plaatsgevonden van het Sint en Pietenactie Donatiefonds in Pannenkoeken en Grillrestaurant De Beslagkom in Katwijk. Het bestuur heeft uit de ingediende aanvragen, tien winnaars gekozen welke een donatie zullen ontvangen voor het ingediende initiatief. Winnaars van een donatie voor hun initiatief kregen een cheque overhandigd uit handen van de voorzitter van de Sint en Pietenactie Donatiefonds, Kees de Mol.

In totaal is er €8350,- uitgedeeld aan de volgende aanvragers; Chr. muziekvereniging DVS junioren, G. de Colignyschool, Peuterspeelzaal de Verrekijker op het AZC Katwijk, Stichting de Katwijkse Zeeverkenners, De Kattukse Brainweek, Christelijke Basisschool Hoffenne Noordwijk, Autisamen, Stichting Historisch Brandweer Materieel Katwijk, Dorpshuis Rijnsburg en Kinderpoli LUMC Leiden. Na de overhandiging van de cheques volgde er een fotomoment met alle winnaars en het bestuur van de Stichting Sint en Pietenactie, waarna de middag met een hapje en drankje werd afgesloten.

De Sint en zijn Pieten zijn ook alweer druk in voorbereiding voor komend seizoen en kunnen via Stichting Sint en Pietenactie vanaf nu weer gevraagd worden om bij u langs te komen. Wilt u ook graag een goed doel steunen? Boek dan nu een bezoek via de Pietentelefoon, info op onze website; www.sintenpietenactie.nl