Vanmorgen is bij het gemeentehuis aan de Zeeweg in Katwijk de regenboogvlag gehesen. Een afgevaardigde van COC Leiden heeft onder oog van een groot aantal toeschouwers, waaronder een aantal raadsleden, deze nobele taak weten te vervullen.

Bij aankomst op het gemeentehuis heerste er alom verbazing dat er al een regenboogvlag in de voortuin van het gemeentehuis hing. Al snel ging in de rondte dat het hier om een guerilla-actie ging van jongerenkanaal PodKat. Zij hebben de regenboogvlag vannacht in diverse vlaggenmasten van onder andere scholen gehesen. Na de ceremonie is de vlag uit de voortuin weer gestreken.

KOMING OUT KATWIJK

HET WAS EEN LANGE NACHT! OBS de Dubbelburg Rijnsburg, Wilhelminaschool Rijnsburg, Visser 't Hooft Lyceum Rijnsburg, Rijnsburgse Boys, Pieter Groen, Mr. J.J.L. van der Brugghenschool, Marnixschool, VV Katwijk, Quick Boys Katwijk, Christelijke Opleidingsschool, Hockey Club Catwyck, Rehobothschool, Farelschool en Gemeente Katwijk, HEEL VEEL PLEZIER MET JE VLAG!???? X PODKAT DOEI!

Geplaatst door PodKat op Woensdag 10 oktober 2018

 

Ook Suus van der Plas van de lokaal bekend geworden vlaggenactie was aanwezig om de afgevaardigde van COC Leiden een cheque van €200 aan te bieden uit de opbrengsten van de vlaggenactie.