Dirk van Duijvenvoorde (83) en Mien van Duijvenvoorde-Barnhoorn (82) traden op 26 september 1958 in Katwijk in het huwelijk. Burgemeester Cornelis Visser kwam het paar namens de gemeente Katwijk met dit heuglijke feit feliciteren in hun woning met uitzicht op de Zwaaikom.

Het begon allemaal op de Voorstraat waar zij elkaar zagen en Dirk haar naar huis bracht. Na drie jaar verkering werd er getrouwd en in de jaren die volgden werden twee dochters en een zoon geboren. Daarna werd de familie nog eens uitgebreid met 9 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen.

Dirk werkte vanaf zijn 12e in de visserij en is vanaf zijn 19e schipper geweest. Toen hij na zijn 50ste door gezondheidsproblemen niet meer de visserij op kon is hij schepen gaan brengen naar diverse verre bestemmingen. Hij is ruim 20 jaar actief geweest bij Skuytevaert als manusje van alles.

Mien is voor haar huwelijk nettenboetster geweest en heeft na het huwelijk voor de kinderen en het huishouden gezorgd. Samen met Dirk leest zij vandaag de dag veel boeken. Ze wonen nu 28 jaar op de Meerburgkade in Katwijk met een prachtig uitzicht op de Zwaaikom.