Op zaterdagmiddag 6 oktober organiseert dierenweide Westerweide in Rijnsburg tussen 14:00 en 17:00 uur een speciale dierendag openstelling. Maak kennis met de dieren van de weide en doe mee met de leuke activiteiten.ย 

Met dierendag geven we net even wat extra aandacht aan onze dieren en dit doen we graag met jou! Tijdens de speciale openstelling zijn er een aantal leuke activiteiten om aan mee te doen. Zo kun je voor een kleine bijdrage een gave dieren glittertattoo laten zetten, meedoen met het dieren raadspel, diertjes aaien in de knuffelhoek, meehelpen met de groentetaart of op de foto met een van de (weide)dieren. Genoeg te beleven dus! Alle activiteiten worden begeleid door de vaste vrijwilligers van de dierenweide.

De Westerweide ligt op de Spinozalaan naast Snackbar Ouwersloot en de Westerweide Speeltuin. Voor meer informatie over de Westerweide kijk je op onze Facebook โ€œWesterweide Rijnsburgโ€.ย