VV Katwijk heeft zaterdagmiddag tegen Kozakken Boys gelijkgespeeld op de Krom. De wedstrijd werd halverwege tijdelijk gestaakt door een incident tussen VV Katwijk speler Robbert Susan en een staflid van Kozakken Boys. Beiden kregen rood waarna het spel werd hervat.

Tot het incident vielen er geen doelpunten. In de 67e minuut zet Charlton Vicento van Kozakken Boys het tiental van VV Katwijk op een 0-1 achterstand. In de 78e minuut mocht VV Katwijk een penalty nemen door een overtreding van de Kozakken Boys. Marciano Mengerink brengt met de penalty VV Katwijk weer op een gelijke 1-1.

Voor de wedstrijd was veel politie op de been en de supporters van VV Katwijk voerde een protest tegen de maatregelen die de club aangaf in een brief aan de supporters. Eerder deze weken lieten de supporters weten het niet eens te zijn met deze maatregelen.

Een spandoek met de leus “KW BESTUUR SLOOPT CLUBCULTUUR” hing boven het doel.