Maandagavond heeft Nederland Onder 20 een 3-1 overwinning geboekt tegen Engeland Onder 20 op het sportpark van Quick Boys. Engeland kwam razendsnel op een voorsprong van 0-1 toen na 7 minuten spelen Eddie Nketiah de bal in het doel kreeg. Pas na de rust wist Nederland gelijk te komen met Engeland en met nog een kwartier op de klok werd de 2-1 op het bord gezet. Net voor het eind van de wedstrijd maakte Kadioglu de 3-1 en kwam er een eind aan alle onzekerheid.

Foto: Sander van Duijn

Over een maand komt Oranje onder 20 opnieuw in actie. De ploeg van Konterman neemt het dan op vrijdag 12 oktober eerst op in en tegen Duitsland, om vervolgens vier dagen later, op dinsdag 16 oktober, aan te treden tegen Polen. Die laatste wedstrijd wordt opnieuw gespeeld op sportpark Nieuw Zuid in Katwijk. Aanvang: 19.00 uur. Dat meldt de KNVB.

Foto: Sander van Duijn