Op de Boulevard is vanmiddag een man te voet gestruikeld over het inmiddels beruchte stoeprandje. Het slachtoffer struikelde ter hoogte van de bankjes bij Villa Allegonda en viel op zijn gezicht. Omstanders zijn de man te hulp geschoten en hebben gewacht op de ambulance. Het gearriveerde ambulancepersoneel heeft de man omgedraaid en op de brancard geholpen. Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis.

Het “beruchte” stoeprandje

Het stoeprandje is inmiddels een veelbesproken onderwerp in Katwijk. De verhoging tussen het fietspad en het trottoir levert de nodige ongelukken op. De teamchef van de politie, Peter Koot, uitte zijn zorgen al eerder in een raadsvergadering. Ook de ChristenUnie stelde vragen aan het college van burgemeester en wethouders maar dat mocht tot op heden niet baten omdat er nog wordt gewerkt aan een analyse.