Afgelopen zaterdag waren Cees en Bets van Tol- van Leeuwen volgens de wet 65 jaar getrouwd. De twee rasechte Katwijkers kregen geen woonvergunning van de gemeente om in hun eerste huis te gaan wonen omdat zij niet getrouwd waren. Om deze reden trouwde zij op 15 september in het gemeentehuis en twee maanden later in de kerk.

Cees en Bets kregen zeven kinderen en hebben 20 kleinkinderen. Erg trots zijn zij op de kinderen die allemaal academisch opgeleid zijn. Cees is zelf bollen- en groentekweker geweest en heeft gehandeld in ontroerend goed. Van de Achtersteeg in Katwijk, via de Wassenaarseweg en de Molentuinweg wonen zij nu al 25 jaar op de Ranonkelstraat.

Na het pensioen hebben Cees en Bets veel gereisd. Met vrienden uit Noordwijkerhout zijn zij naar onder andere Engeland, Jersey, Normandië geweest. Naar eigen zeggen hebben zij een heerlijk leven gehad. Maar zijn de twee nog verliefd? Heel eerlijk vertellen ze dat de verliefdheid anders is dan wanneer je jong bent en er best wel een spanningen mogen zijn. Maar ondanks dat houden Cees en Bets enorm veel van elkaar.