Het bestuur van VV Katwijk heeft op hun website laten weten dat de problemen met de supporters zijn uitgepraat. Een brief die het bestuur vorige week aan de supporters van de club stuurde schoot bij veel supporters in het verkeerde keelgat. Het sfeerteam gaf in een reactie aan per direct te stoppen met de sfeeracties rondom de wedstrijden.

Na een goed gesprek tussen een afvaardiging van het bestuur, supportersvereniging, het sfeerteam en KWN 1939 staan alle neuzen op De Krom weer dezelfde kant op.VV Katwijk

Afgelopen zaterdag werd er met fakkels en een spandoek een protest gevoerd tegen de maatregelen die het bestuur de supporters heeft opgelegd. Vooral het feit dat er niet eerst in gesprek is gegaan met diverse partijen en er gelijk vanuit het bestuur naar buiten is getreden met een brief richting de supporters werd niet gewaardeerd.

Allen zijn er bewust van dat door samenwerking we sterker worden en dus dat de onderlinge communicatie beter kan. Concrete afspraken hierover zijn gemaakt.