Op de foto zit de heer Koos van Rhijn achter het stuur. Hij rijdt goed… denkt hij. Maar, om dat zéker te weten zou Koos mee kunnen doen met de jaarlijkse BROEM-TEST van VVN-Katwijk. Tja, de meeste bestuurders zijn ervan overtuigd dat zij een goede verkeersdeelnemer zijn en hun mede-weggebruikers niet in gevaar brengen. Toch heeft VVN-Nederland aangetoond dat er in de loop van de jaren fouten in ons rijgedrag sluipen.

Voor de senioren onder ons organiseert VVN-Katwijk in samenwerking met Welzijnskwartier, dit jaar wederom de rijvaardigheidstest. Dit jaar op donderdag 11 oktober. De test zal ook dit jaar gehouden worden in de zalen van de Ontmoetingskerk in Katwijk.

Leren
Tijdens deze test (die ieder jaar opnieuw als gezellig en leerzaam wordt ervaren) worden een ogentest, een reactietest en een gehoortest gedaan. Ook maakt u in uw eigen auto een testrit met een rij-instructeur. Hij geeft u achteraf mogelijk nog wat tips, maar het rijbewijs kan hij u niét afnemen.  De kosten zijn slechts €15,00. Leden van Marente ontvangen €5,00 korting. Klanten die hun autoverzekering via Hoevens hebben betalen niets.

Aanmelden
Via internet via www.katwijk.vvn.nl , maar ook telefonisch bij Welzijnskwartier 071-4033323. Kunt u alleen ’s avonds bellen, dan kan dat naar P. v. Houwelingen 06-25571935.