In Katwijk aan den Rijn wordt de parade sinds een aantal jaren aan elkaar gepraat. De Oranjevereniging zorgt voor geluid en Peter de Vries uit Valkenburg voorziet de stoet van vakkundig commentaar. Dit jaar is er ook een tribune en live commentaar bij Hotel Noordzee op de Boulevard. Daar zorgt OV Katwijk aan Zee voor het geluid en is Joan Boot de presentatrice.

De locatie
De gemeente Katwijk vindt deze plek uitermate geschikt voor het plaatsen van een tribune. Deze wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Noordzee Zomer Fesival. De vrijwilligers van deze stichting regelen ook alle activiteiten rond de tribune. Zij zorgen ervoor dat een aantal genodigden van de gemeente een plekje op de tribune krijgt en dat de overige van 1.000 zitplaatsen worden gevuld door een ieder die er op tijd bij is.  De parade zal op deze plek rond 14.45 uur arriveren.