Katwijkse Band & Breakfast viert 10-jarig jubileum in de Oranjebrink

Wie kent ze niet, de jongens van Band & Breakfast. Tien jaar geleden gingen zij met een bijeengeraapte vriendengroep naar Engeland voor een serie op RTV Katwijk. Nu 10 jaar later, een rebrand naar “the Guilty Six” verder én nieuwe leden rijker vieren zij hun verjaardag in de Oranjebrink tijdens de feestweek van Katwijk aan de Rijn.

Ken jij de geschiedenis van deze Katwijkse band niet of wil je deze legendarische tijd, net als de jongens die eigenlijk met sabbatical zijn, nog een keer beleven? Kom dan dit feestje meevieren en wordt deze avond meegenomen naar Engeland, de Oranjebrink 2013, Oranjerock 2014 en zelfs de Zwarte Cross! De avond is gratis en iedereen van 18 jaar of ouder mag naar binnen. Maar let op, vol=vol dus zorg dat je op tijd bent!

Datum: donderdag 23 augustus
Locatie: Oranjebrink Katwijk
Zaal open: 20.00