Zaterdag 18 augustus rijdt de KatwijkBinse Truckrun weer door diverse dorpen en straten waaronder Katwijk. De TruckRun start vanaf het ESA-ESTEC terrein in Noordwijk. Deze dag zal dienen als service item, waar de bijzondere medemens weer een platform krijgt. 102 enthousiaste chauffeurs en 220 personen met een verstandelijke beperking hebben lang naar deze rit uitgekeken.

Kom kijken en ervaar de leukste file van het jaar, op de radio noemen ze het ook weleens “Langzaam rijdend en stilstaand verkeer”. Maar nu met dus “lachend verkeer met veel blije gezichten”.  Komt allen kijken, zwaaien en genieten.

De tijden waarop de TruckRun voorbij komt
13.20             Valkenburg
13.30             Katwijk aan den Rijn
13.40             Rijnsburg
13.50             Oegstgeest
14.05             Warmond
14.20             Sassenheim
14.45             Noordwijkerhout
15.15             Noordwijk Parallelboulevard
15.40             Katwijk gemeentehuis
15.45             Katwijk boulevard
15.55             Katwijk Hoornes (richting ESA-ESTEC)

Let op, in Noordwijk rijdt de KatwijkBinse Truckrun over de Parallelboulevard, In Katwijk aan Zee komende vanuit Rijnsoever niet via het Bosplein maar vanaf het gemeentehuis via de Zeeweg en de Meeuwenlaan naar de Parklaan.