Familie, vrienden en hulpverleners nemen afscheid van 112-fotograaf Leon Gielen

Verschillende hulpdiensten hebben vanmiddag in colonne fotograaf Leon Gielen naar zijn laatste rustplaats begeleidt. Leon overleed vorige week in de nacht van donderdag op vrijdag onverwachts op 50-jarige leeftijd.

Leon fotografeerde o.a. het 112 nieuws in de hele Bollenstreek voor zijn website 112Bollenstreek en het Leidsch Dagblad. Voor zijn website 112Bollenstreek fotografeerde hij ook de meldingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Leon was geen doorsnee 112-fotograaf en dat wisten de hulpverleners maar al te goed in de Bollenstreek. Leon was bij de meeste meldingen te zien en verkoos dan hulpverlenen boven het fotograferen. Daarom werd door de hulpverleners met dit gebaar afscheid genomen van Leon. Naast een colonne van hulpverleningsvoertuigen, werd ook een erehaag gevormd door de aanwezige hulpverleners.