Wat vindt u van uw leefomgeving? Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Doe mee met de burgerschouw. Samen met andere bewoners beoordeelt u allerlei zaken in uw wijk, zoals zwerfafval, hondenpoep en groen.

Samen met andere bewoners geeft u cijfers over allerlei zaken in de openbare ruimte, zoals de stoep, de lantaarnpalen of hoe netjes het is in de wijk. Door de burgerschouw kan de gemeente het kwaliteitsniveau van de openbare ruimte meten en waar nodig verbeteren.

De jaarlijkse burgerschouw wordt gehouden tussen 17 september en 5 oktober 2018 en neemt ongeveer drie uur van uw tijd in beslag.

Verder lezen
Wat is de bedoeling?
Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u vooraf een instructie. In totaal beoordeelt u 6 tot 8 plekken op onderdelen als zwerfafval, hondenpoep, straatmeubilair en het groenonderhoud. Een medewerker van de gemeente Katwijk gaat tijdens de wijkschouw mee om de resultaten vast te leggen. We houden er zoveel mogelijk rekening mee dat deelnemers hun eigen buurt kunnen evalueren.

Wat gebeurt er met uw mening?
De resultaten worden verwerkt in een overzicht waarin de scores op elk onderdeel worden getoond en worden vergeleken met de scores van vorig jaar. In november overleggen de deelnemers daarover met de wijkbeheerders en de wijkregisseurs, en bepalen wat volgend jaar kan worden verbeterd.

Meedoen?
Stuur een mail naar de managementassistenten van afdeling Beheer en Vastgoed: mabenv@katwijk.nl
Vermeld hierbij:
• in welke buurt u mee wilt doen
• uw naam
• adres
• postcode en woonplaats
• e-mailadres
• telefoonnummer

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.