Om het publiek nog meer op te zoeken bij de Flower Parade op 11 augustus in Katwijk aan Zee rijden de praalwagens dit jaar via het Vuurbaakplein de Boulevard op en gaan zij in noordelijke richting de hele Boulevard af. Hierdoor kunnen de bezoekers nog langer genieten van de kleurrijke stoet maar is de parkeergarage op de Boulevard helaas niet bereikbaar tussen 14.45 en 17.00 uur.

Klik hier voor de volledige route van Flower Parade 2018
RIJNSBURG (route 1) 13.00 uur
Laan van Verhof – Rijnsburgerweg – Oegstgeesterweg – Graaf Florislaan – Oude Vlietweg – Kerkstraat – Vliet Noordzijde – Koestraat – Noordeinde – Burgemeester Hermanstraat – Noordwijkerweg – Burgemeester Meijboomstraat – Kanaalstraat -Evertsenstraat – Witte de Withstraat – Akkerwinde – Aronskelk – Boslaan / Westerpark – Sandtlaan.

KATWIJK (route 2) 13.45 uur
Sandtlaan -Rijnstraat – Zeeweg – Koningin Julianalaan – Boslaan – Meeuwenlaan – Secretaris Varkevisserstraat (kruispunt: Schelpendam).

KATWIJK (route 3) 14.45 uur
Secr. Varkevisserstraat (kruispunt: Schelpendam) – Vuurbaakplein – Boulevard – Rijnmond – Binnensluis – Hoorneslaan.

KATWIJK (route 4) 15.15 uur
Melkweg – Steenbok – Hartweg – Noorderlicht – Hercules – Schorpioen – Biltlaan- Zwarteweg – Driehoeklaan (’s Heeren Loo).

Noordwijk (route 5) 18.30 uur
Beeklaan (rotonde: Bonnikeplein / Boekerslootlaan) – Boekerslootlaan – Lindenhofstraat – Van Limburg Stirumstraat – HH Geestweg – Raadhuisstraat – Zeestraat – Nieuwe Zeeweg – Huis Ter Duinstraat – Picképlein – De Grent – Palaceplein – Kon. Wilhelmina Boulevard – Vuurtorenplein.