Vanmiddag is het nieuwe zwembad Aquamar in Katwijk geopend. De openingshandeling werd gedaan door het FlyboardTeam Nederland die de sleutel heeft overhandigd aan Vincent Venloo, de directeur van sportbedrijf Katwijk.

Zaterdag 7 juli opent Aquamar voor het eerst haar deuren voor publiek tijdens een spetterende extra lange open dag. Iedereen kan dan gratis van 9.00 tot 12.30 of van 13.30 tot 17.00 een eerste duik nemen in het nieuwe zwembad.

Nieuwe zwembad Aquamar officieel geopend

Vanmiddag is het nieuwe zwembad Aquamar in Katwijk geopend. De openingshandeling werd gedaan door het FlyboardTeam Nederland die de sleutel hebben overhandigd aan Vincent Venlo, de directeur van sportbedrijf Katwijk.Zaterdag 7 juli opent Aquamar voor het eerst haar deuren voor publiek tijdens een spetterende extra lange open dag. Iedereen kan dan gratis van 9.00 tot 12.30 of van 13.30 tot 17.00 een eerste duik nemen in het nieuwe zwembad.

Geplaatst door Katwijk Actueel op Vrijdag 6 juli 2018