Bij een autobrand in een garagebedrijf zijn twee medewerkers woensdagavond gewond geraakt. De brand ontstond rond negen uur tijdens werkzaamheden in het bedrijf aan de Scheepmakerstraat. De medewerkers van het bedrijf wisten de auto naar buiten te rijden en het vuur te blussen.

Tijdens de brand liep een medewerker brandwonden op en ademde hij samen met een andere collega rook in. Beide zijn door ambulancepersoneel nagekeken en de medewerker met brandwonden is uiteindelijk voor verdere controle vervoerd naar her ziekenhuis. De brandweer heeft ter plaatse de garage geventileerd, omdat hier veel rook hing.

Man loopt brandwonden op bij autobrand in garage

Bij een autobrand in een garagebedrijf zijn twee medewerkers woensdagavond gewond geraakt. De brand ontstond rond negen uur tijdens werkzaamheden in het bedrijf aan de Scheepmakerstraat. De medewerkers van het bedrijf wisten de auto naar buiten te rijden en het vuur te blussen.Tijdens de brand liep een medewerker brandwonden op en ademde hij samen met een andere collega rook in. Beide zijn door ambulancepersoneel nagekeken en de medewerker met brandwonden is uiteindelijk voor verdere controle vervoerd naar her ziekenhuis. De brandweer heeft ter plaatse de garage geventileerd, omdat hier veel rook hing.

Geplaatst door Katwijk Actueel op Donderdag 12 juli 2018