Op woensdag 4 juli werden de Politiekids van de Duinroos bedankt voor hun goede werk door burgemeester Cornelis Visser en teamchef van de politie Peter Koot. Sinds oktober hebben de kinderen elke maand een actie of activiteit uitgevoerd om de veiligheid in de school- en leefomgeving te verbeteren.

Burgemeester Visser gaf aan erg blij te zijn met het werk wat de kinderen van basisschool De Duinroos hebben verricht. Ze hebben veel geleerd over het werk van politie en GOA’s en over veiligheid en milieu. Op de vraag wat de meest spannende actie was kwam een kort en duidelijk antwoord: “Ik vond niks spannend!”.

Gemeentelijke opsporingsambtenaar Cees Sip, die de Politiekids begeleid, heeft de kinderen bedankt voor hun enthousiasme. “Knap en top gedaan, vooral met elkaar!” waren zijn woorden. Teamchef Peter Koot nam even de tijd om Dennis de Leeuw te bedanken voor zijn inzet bij de Politiekids de afgelopen jaren. Hij zal in een andere functie aan het werk gaan voor de gemeente Katwijk.